Met haar eigen collectie: Carpet, Wave, Piano en Retro Metro, wil Tegula de nadruk leggen op hedendaagse ontwerpen die niet te ‘vergezocht’ lijken en een zekere eenvoud uitstralen.  Tegelijkertijd willen we wel dat een ontwerp uitdaagt en niet gaat vervelen. Door de hoogteverschillen in het ontwerp van de ‘Wave’ en de ‘Carpet’ collecties, krijgen de tegels een 3D effect en krijgt uw tegelwand een zekere beweging en een grotere aanwezigheid in uw interieur.  De tegels zijn bovendien modulair en bieden de mogelijkheid om ze in verschillende patronen te leggen. Op die manier krijgt u de mogelijkheid een persoonlijke touch te geven aan uw authentieke keramische wand.

Ook een door u ontworpen tegel kan door ons in het atelier gemaakt worden en na productie bij u thuis geleverd worden. Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen contact met u op voor een verdere afspraak.

Een persoonlijk gesprek kan inspirerend werken. Voor meer informatie en interieuradvies komen wij graag vrijblijvend bij u langs.